25° / 14° Intervalos nubosos con tormenta y lluvia escasa

Gimenells amb La Marató 2020

Ens complau anunciar que, amb les activitats organitzades per tal de de col·laborar amb La Marató 2020🏥🦠, les diferents associacions, col·lectius i el propi l’Ajuntament del municipi hem recaptat un total de 1685,39 euros💰.

DIUMENGE 17 GENER 2021

Catalunya, com la resta del món, està vivint un dels moments més difícils i incerts dels darrers temps, provocat per la pandèmia del coronavirus SARS-coV2, amb greus conseqüències per a la salut dels ciutadans. En aquesta situació d'excepcionalitat sanitària, i davant de la necessitat d'avançar en la recerca de la COVID-19, el Patronat de la Fundació decidí, de forma excepcional, canviar el tema previst per a La Marató 2020 per dedicar-la a la COVID-19 i traslladar l'edició de les malalties mentals a l'any 2021.

D'aquesta manera, TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató, varen decidir centrar els seus  esforços per sensibilitzar i divulgar sobre la COVID-19, apel·lant  la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat i l'esperança de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast.

En atenció a lo anterior, l'Ajuntament de Gimenells i el Pla de la Font, així com les associacions del municipi, van decidir sumar-se a aquesta iniciativa, organitzat les un seguit d'activitats de diversa índole.

Moltes gràcies a tots i totes per sumar el vostre ajut a una causa que, com bé sabeu, ens ha tocat a tothom.