29° / 17° Poc tapat

La Nova Pàgina Web i Seu Electrònica ja està en funcionament

En col·laboració amb la Diputació de Lleida, per mitjà del projecte de Webs basat en Plone 5, l'Ajuntament de Gimenells i Pla de la Font presenta el seu nou Portal Web i una nova Administració Electrònica, totalment ajustada a la recent normativa, basada en la plataforma de referència: Gestiona EsPublico.

DILLUNS 08 FEBRER 2021

Amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, per mitjà del projecte de Webs Municipals basat en Plone 5, després de moltes hores de treball l'Ajuntament de Gimenells i Pla de la Font presenta el seu nou Portal Web. 

Els Portals web per a les Administracions Públiques solen tenir una dificultat tecnològica i conceptual a causa de les especialitats que presenten les entitats públiques: un marc normatiu més exigent, més garanties de seguretat, connexió amb altres plataformes d'Administració electrònica, possibilitat de gestió per diferents usuaris amb rols i permisos, entre d'altres. Això fa que les entitats locals més petites puguin tenir dificultats per disposar de portals web de qualitat i complint les característiques necessàries.

Tanmateix, amb aquesta nova eina hem aconseguit aportar una solució gratuïta, eficient i capaç de satisfer les necessitats que una Administració Local ha de cobrir en ple Segle XXI, quelcom que s'ha de conjugar amb l'altra gran novetat que ara presentem: Una nova Seu Electrònica, ajustada totalment a la normativa sobre Administració Electrònica, basada en la Plataforma EsPublico.