29° / 17° Poc tapat

Bonificacions per les Plaques Solars

Hem aprovat una Nova Regulació del Règim d’Intervenció Municipal sobre les Instal·lacions d’Autoconsum amb Energia Solar Fotovoltaica que s’executen en Béns Immobles, situats al terme municipal de Gimenells i Pla de la Font, així com les mesures tributaries destinades al seu incentiu.

DIMARTS 09 FEBRER 2021

El Grup Intergovernamental d’Experts en Canvi Climàtic (IPCC) ha publicat cinc informes que confirmen l’evidència dels canvis en el clima i la seva correlació directa amb l’activitat humana. Es conclou que l’origen de l’escalfament global i del conseqüent canvi climàtic, avui ja inqüestionable, és fonamentalment antròpic, amb un rang de probabilitats superior al 95%. La seva causa principal és, essencialment, les emissions de gasos amb efecte hivernacle (GEH) provocats per l’ús creixent, generalitzat i massificat de combustibles fòssils.

El municipi de Gimenells i Pla de la Font està compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i en l’endegament definitiu per poder afrontar la transició energètica,suposant un dels reptes actuals més importants que qualsevol societat ha d’afrontar i que exigirà una transformació profunda dels actuals models energètics i un compromís ferm i sòlid per part de la ciutadania.

Per tot plegat, hem aprovat una Nova Regulació del Règim d’Intervenció Municipal sobre les Instal·lacions d’Autoconsum amb Energia Solar Fotovoltaica que s’executen en Béns Immobles, situats al terme municipal de Gimenells i Pla de la Font, així com les mesures tributaries destinades al seu incentiu. La trobareu resumida en la següent Infografia. 

Fitxers adjunts