29° / 17° Poc tapat

Noves mesures restrictives temporals a Gimenells

L'Ajuntament de Gimenells i Pla de la Font ha decretat noves mesures temporals de prevenció a causa de la COVID-19

DIMECRES 21 ABRIL 2021

Segons les dades que ens ha facilitat aquest mateix matí l’oficina de la Delegació del Govern de la Generalitat a Lleida, a Gimenells i el Pla de la Font hi ha confirmats, a dia d’avui, 20 casos positius de COVID-19, així com s’ha hagut de confinar a part dels alumnes del CEIP Sant Isidre.

Hem convocat per demà, dimecres dia 21 d’abril, una Comissió Epidemiològica Bilateral entre el Departament de Salut de la Generalitat i l’Ajuntament de Gimenells i Pla de la Font, a fi de valorar la situació sanitària en la nostra localitat.

Tanmateix, després de parlar amb els epidemiòlegs del Departament de Salut, hem decidit seguir les seves recomanacions i aplicar les Mesures Preventives Extraordinàries que es recullen en el Decret adjunt, durant els propers 15 dies, amb l’objectiu de frenar l’estesa del virus entre la nostra població.

Així doncs, en essència, les mesures poden resumir-se en els següents punts:

· Tancament de totes les instal·lacions i espais esportius municipals.

· Tancament de parcs i jardins públics.

· Suspensió de tot el lleure infantil i les activitats extraescolars que es duguin a terme en els equipaments municipals.

· Suspensió del mercat ambulant setmanal.

És important que seguim les recomanacions efectuades per les autoritats sanitàries competents, les quals hem deixat resumides també en el document adjunt. D’aquesta manera serem capaços de frenar la pandèmia i de tornar, en cosa de poques setmanes, a la situació d’estabilitat en la que ens trobàvem.

Fitxers adjunts