25° / 14° Intervalos nubosos con tormenta y lluvia escasa

Licitació de les Obres del CEIP Sant Isidre de Gimenells

S'han licitat actuacions per trasllador i millorar el menjador i cuina per valor de 35.000 euros.

DISSABTE 17 ABRIL 2021

Després de mesos insistint per totes les vies a la Delegació de Lleida dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat, així com després de diverses reunions, hem aconseguit l’autorització per dur a terme les actuacions al Col•legi Sant Isidre de Gimenells 🏫, consistents en el trasllat i millora del menjador i cuina del centre educatiu amb l’objectiu d’adaptar-los a les necessitat actuals de l’alumnat.

Conseqüentment, ahir per fi vam poder publicar la Licitació de les referides obres, valorades en 35.000 euros, estant previst que es realitzin en un termini de sis setmanes durant els mesos d’estiu d’aquest mateix any.

Voldriem agrair a l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) i al Professorat de l’Escola 🧑‍🏫 tot el seu suport, doncs la seva implicació ha estat vital per tal de poder tirar aquest i d’altres projectes endavant. Així doncs, volem seguir en la mateixa via de treball conjunt, essent aquesta la clau per tal de poder donar resposta a totes les necessitats de l’escola rural i de tots els seus estudiants.

Fitxers adjunts