25° / 14° Intervalos nubosos con tormenta y lluvia escasa

Acord entre Ajuntaments i la CHE per arranjar els Camins Generals.

Es destinaran 2.330.000 euros per part de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) a l'arranjament de les Carreteres que connecten Gimenells i Pla de la Font amb Sucs, Raïmat, Almacellesi Saidí.

DILLUNS 29 MARÇ 2021

Després de molts esforços i de nombroses hores de negociació entre la CHE, l'Ajuntament de Gimenells i Pla de la Font i la resta de Corporacions Locals afectades, hem aconseguit arribar a un Acord amb tots els alcaldes dels termes afectats en relació amb les obres de millora i arranjament del ferm dels Camins Generals de la Zona Regable de Canal de Catalunya i l'Aragó. 

Així doncs, els 2.330.000 euros en obres licitats per la CHE es destinaran, en essència, a realitzar íntegrament les actuacions sol·licitades formalment per aquest Ajuntament, les quals es corresponen amb la imatge que s'adjunta, i que són, en puritat, la major actuació que mai s'ha realitzat a aquests efectes.

Cal agrair que això hagi estat així al Subdelegat de Govern, així com als serveis d'enginyeria de la confederació, els quals s'han mostrat favorables, des d'un primer moment, a dur a terme la proposta defensada per aquesta administració. 

No obstant això, ara caldrà lluitar per aconseguir l'objetiu final: el traspàs d'aquestes carreteres a la Diputació de Lleida. En aquest sentit, ja hem iniciat els tràmits pertinents per tal de poder convertit aquest ideal en una realitat. 

Fitxers adjunts