30° / 17° Muy nuboso con tormenta y lluvia escasa

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE

Benvinguts a la web de l’Ajuntament de Gimenells i el Pla de la Font.

Aquest portal té la pretensió d’agilitzar tot el possible els tràmits que els veïns i veïnes del municipi puguin requerir de la seva administració més propera, essent la seva satisfacció i benestar la nostra única raó de ser.

Així doncs, la web no pretén ser una simple foto fixa, neix amb la vocació de facilitar la vida dels seus usuaris, evitant tràmits innecessaris i feixucs que els facin perdre un valuosíssim temps que podrien emprar en gaudir de la nostra meravellosa localitat i de les seves instal·lacions. 

No menys important és el foment de la consciència ecològica y econòmica que aquesta eina ens presta, doncs aconsegueix minimitzar sensiblement les tramitacions dependents del paper o altres formats, que suposaven un perjudici tant pel medi ambient com per les arques públiques.

De la mateixa manera, aquesta respon al deure de tota institució pública de ser transparent en la gestió dels seus recursos i en l’organització dels mitjans humans. És per això que també hi podeu trobar, d’una forma accessible, tota aquella informació que sigui del vostre interès.

Finalment, manifestar la meva entera disposició per tots els ciutadans, siguin de Gimenells o del Pla de la Font, podent contactar amb mi pels canals telemàtics o, si ho preferiu, de manera presencial a les dependències de l’Ajuntament, el qual, en definitiva, és casa vostra.

Rebeu una cordial salutació.

Ivan Alcolea Martí

Document Actions